نابینا که باشی، هیچ عجیب نیست که هفتخوانِ کاریابی برایت به هفتاد خوان تبدیل شود. در این بازار آشفتهٔ اشتغال، افزون بر مشکلاتی که همهٔ جوانان جویای کار با آنها دست به گریبان شدهاند، نابینایی خود موجد و موجب انبوهی موانع و گرفتاریهای پیشبینی نشده و عجیب و غریب میشود. همهٔ ما چه شاغل باشیم و چه جویای کار، قطعاً تجربیاتی داریم از تقاضاهایی که ثبت کردهایم و آزمونهایی که دادهایم و مصاحبههایی که از سر گذراندهایم. چه خوب که تجربیات موفق و ناموفقمان را با دیگر همنوعانمان هم به اشتراک بگذاریم تا مگر بتوانیم از این طریق مسیر را برایشان کمی هموارتر کنیم.
جادهٔ شاغل شدن از طریق شرکت در آزمونهای استخدامی چه جور جادهای است؟ موانع آزمون کتبی و شفاهی از جنس ممکن است باشند؟ منابع مطالعاتی لازمه را از کجا باید تهیه کرد؟ شرکت در مصاحبه مستلزم رعایت چه نکاتی است؟ سر و لباسی که با آن در مصاحبه شرکت میکنیم چطور باید باشد؟ چه باید کنیم تا در مصاحبه کنندهها این باور را ایجاد کنیم که نابینایی مترادف مناسبی برای ناتوانی نیست؟ اگر احیاناً از مصاحبههای استخدام دولتی طرفی بر نبستیم تکلیف چه خواهد بود؟ از بازار خصوصی کار چطور میتوان بهرهمند شد؟ ملاک انتخاب افراد برای کار در شرکتهای خصوصی چیست؟ نابینایان برای استخدام در مراکز خصوصی با چه چالشهایی مواجه میشوند؟
اگر جواب هر کدام از سؤالات بالا را میدانید یا افزون بر اینها نکاتی در زمینه کاریابی دارید که فکر میکنید به حال سایر نابینایان هم ممکن است مفید واقع شود، حتماً آنها را با نسل مانا در میان بگذارید.
اگر دوست دارید تجربیاتتان را در موضوع بالا با سایر نابینایان به اشتراک بگذارید و صدایتان را به گوش سایر مخاطبان نسل مانا برسانید، هر آنچه را که لازم میدانید، در قالب یک فایل صوتی پنج دقیقهای برای مسعود طاهریان ارسال کنید. میتوانید برای ارسال فایلهایتان به مسعود، از شماره ۰۹۲۰-۳۹۵-۰۲۱۰ در پیامرسان واتسپ استفاده کنید. اگر تمایل دارید فایلتان در مسابقه شرکت داده شود، آن را تا پایان ۳۱ تیر به دست مسعود طاهریان، برگزار کننده این چالش، برسانید.